DergiPark logo
  • Türkçe
    Turkish English
  • Yönetici Paneli Kullanıcı Paneli Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli Dergilerim Araştırmalarım Takiplerim Profil
    Çıkış
  • Giriş
DergiPark logo

Aydın Gastronomy

Cilt: 3 Sayı: 2, 27.07.2019

Yıl: 2019

Derleme

Derleme

1. İstanbul’un Gastronomi Turizmi Potansiyeli ve Balığın Rolü

Sühendan Mol , Candan Varlık

Sayfa : 65-74
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

Derleme

2. GASTRONOMİDE EVRENSEL DİL: BİLİM VE MÜHENDİSLİK “ELEŞTİREL BİR BAKIŞ”

İsmail Hakkı Tekiner , Tolgahan Tabak , Oğuzhan Köklü , Gizel Hülağa , Halil İbrahim Orhan

Sayfa : 75-85
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

Derleme

3. Bacterial Biofilms: Formation, Properties and Its Prevention in Food Industry

Kefyalew Chırkena , Beyza Ulusoy , Canan Hecer

Sayfa : 87-100
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

Derleme

4. Hodan Otunun Faydaları ve Mutfakta Kullanımı

Ayla Ünver Alçay

Sayfa : 101-117
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

Derleme

5. BİR GIDA OLARAK MİDYE

Mehmet Nezir Güngörür , Sühendan Mol

Sayfa : 119-127
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

Derleme

6. TURİZM İŞLETMELERİNDE YÖNETİMİN PLANLAMA FONKSİYONUNUN ÖNEMİ

Berat Gevşek

Sayfa : 129-135
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF
Kapak Resmi İndir
       
  • Arşiv
    • Cilt: 2 Sayı: 2, 1.07.2018
    • Cilt: 3 Sayı: 1, 30.01.2019
    • Cilt: 3 Sayı: 2, 27.07.2019
    • Cilt: 4 Sayı: 1, 28.01.2020
    • Cilt: 4 Sayı: 2, 25.07.2020



Aksi belirtilmediği sürece, bu sitedeki içerik Creative Commons Attribution 4.0 International lisansı ile lisanslanmıştır. (CC-BY-NC 4.0)

by-nc.png